Sterilean ønsker American Diagnostic Corporation tillykke med udnævnelsen

Sterilean ønsker American Diagnostic Corporation tillykke med udnævnelsen

Diagnostiske instrumenter med gennemtænkt design, enestående kvalitet og ydelse - alt sammen med branchens mest omfattende garantier.
Diagnostiske instrumenter fra ADC anvendes på 6 kontinenter i mere end 60 lande. Produkter fra ADC er kendt for ydeevne, holdbarhed og værdi.
I mere end 30 år har sundhedspersonale og institutioner været begunstiget af, at ADC kan levere det rigtige diagnostiske udstyr til den rigtige pris - med en brugeroplevelse, der er uden sidestykke.

Der udføres konstant udvikling og produktion i samarbejde med kunder og leverandører.
Video https://www.dropbox.com/s/d77ch0fsovi72rj/BAA2020ADC.mp4

Nyheder fra ADC

ADCs termometri linje indeholder løsninger til stort set alle kliniske omgivelser. I 2020 tilføjede ADC to nye berøringsfrie termometre, Adtemp Mini 432 og det netop frigivne Adtemp 433 termometer med et farvet display og design til hurtig screening. Responstiden er <2 sekunder. Disse er lagervarer hos Steri-lean i Danmark.

https://www.adctoday.com/products/432 https://www.adctoday.com/search/products/433eu

ADC har udvidet premium stetoskop familien med introduktionen af Rose Gold! Den nye finish er nu tilgængelig på Adscope 603 Clinician og Adscope Lite 619, med enten hvide eller sorte slanger.
https://www.adctoday.com/rosegold


ADCs helt nye e-sphyg 3 digitale blodtryksmåler registrerer målinger med et tryk på én knap. Den er de-signet til travle fagfolk, der værdsætter både nøjagtighed og nemme funktioner. Det er den e løsning, du har ventet på.

https://www.adctoday.com/search/products/e-sphyg%203


ADCs nye Diagnostix PMV: Panorama, forstørret visning. Et otoskop der anvender en avanceret optisk teknologi til at skabe dobbelt synsfelt og 66% større forstørrelse (11 mm synsfelt, 5X forstørrelse) sam-menlignet med vores standard otoskop. Fås i mere end 1.000 kombinationer.
https://www.adctoday.com/products/5410-5480

Stadig sammen i kampen mod brystkræft

ADC donerer 10% til American Cancer Society stammende fra salget af produkter fra vores brystkræftlin-je - ikke kun i oktober, men hele året igennem. Med din hjælp har vi bidraget med næsten $ 50.000 til forskning og programmer til tidlig diagnosticering af sygdommen.
https://www.adctoday.com/about-adc/social-responsibility

Sterilean

Sterilean markedsfører de fleste af ADCs produkter i Danmark og Sverige.
Vi har de mange af ADCs produkter på lager. Ved bestilling inden kl. 12 afsendes lagervarer allerede samme dag. Finder du ikke det du søger på vores hjemmeside eller ønsker du mere information om pro-dukter, leveringstid, priser etc. så kontakt os venligst via email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 70 26 00 48.

Sterilean ApS

Møllehaven 12 B
DK-4040 Jyllinge
Telefon +45 7026 0048
info@sterilean.com